
Ahmet ERDEMLİ
Siyasi İşler ve Parlemento dan Sorumlu
Genel Başkan Yardımcısı
1985 yılında Nevşehir'de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Nevşehir'de tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi'nde turizm işletmeciliği alanında eğitim aldı. Yanı sıra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.
2006 yılında kurduğu şirket ile uluslararası alanda ticari faaliyetler yürütmektedir. Üretim, ithalat ve ihracat yapmaktadır. Uzun yıllar Nevşehirli derneklerde yöneticilik yapmıştır.
Nevşehir Futbol kulübü yönetim kurulu üyesidir. 2017 yılında İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığı'nda, kurucu yönetim kurulu üyeliği sonrasında, İstanbul il yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. 2023 genel seçimlerinde Nevşehir Milletvekili aday adayı olmuştur.
Dönemin İyi Parti genel başkanı Meral Akşener'in "ittifak masasından kalkmasıyla" birlikte İyi Parti ile yollarını ayırmıştır.
Çevre konularına duyarlı Kapadokya platformunun kurucu başkanıdır.
Kapadokya Platformu, Nevşehir Ziyaret Dağ'ında, Kanadalı bir şirketin, genel sağlığı tehlikeye atan ve çevreye büyük zarar veren yöntemlerle altın arama faaliyetine girmesi sonrasında kurulmuş, bir çok STK ve hükümet yanlısı siyasetçi konuya duyarsız kalırken, platform çatısı altında verilen büyük mücadele sonrasında maden ruhsatı iptal ettirilmiştir.
Tarım ve hayvancılık alanında birçok siyasi çalışması olmuş, bu çalışmalar ulusal ve yerel basınlara çokça yansımıştır. Çin, G. Kore, Hong Kong gibi Uzakdoğu ülkelerini iyi tanıyan bir iş insanıdır.
Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Tulga KESKİN
Teşkilatlardan Sorumlu
Genel Başkan Yardımcısı
15.09.1966 yılında İstanbul Yeşilköy’de dünyaya geldi. Baba ve annenesinin memuriyet hayatı dolayısıyla ilkokul, ortaokulu yurdun değişik illerinde bitirdi. Liseyi yatılı olarak İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’de tamamladıktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni kazandı. Üniversite döneminde işçi, üniversite bitiminden sonra ise mühendis olarak özel sektörde çalıştı.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı Ankara Şeker Fabrikası daha sonra Şeker Enstitüsü emrine mühendis olarak atanması ile birlikte memuriyet hayatı başladı. Bu sırada Ankara Üniversitesi’nde master yaparak Yüksek Mühendis ünvanını aldı. Çalıştığı bölümde Kamu-Sen işyeri temsilciliğini üstlendi. Görev yaptığı dönem içersinde 10 yıl TBMM’de Milletvekili Danışmanlığı yaptı. 33 senelik çalışma hayatına master tezi, birçok bilimsel çalışma, Uluslararası Sempozyum ve aldığı/verdiği seminerler, sertifikalar sığdırmıştır.
2017 yılında emekli olduktan sonra aktif siyasete girmiştir.
Evli ve bir çocuk sahibidir.
_JPG.jpg)
Nazan ÖÇALIR
Medya İletişim ve Tanıtımı
Genel Başkan Yardımcısı
İstanbul’da 1963 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta eğitiminden sonra Şehremini
Lisesi’den mezun oldu.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik
ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü 1987 yılında bitirdi.
Stajını Nokta Dergisinde tamamladı ve öğrenciyken aynı derginin İstanbul ve Ankara
bürolarında muhabir olarak görev yaptı.
Güneş ve Günaydın gazetelerinin Ekonomi, İstihbarat, Kültür Sanat ve Haber
Merkezlerinde muhabir olarak çalıştı.
Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Yabancı Devlet adamlarının İstanbul takiplerinde görev aldı.
TRT, TGRT, Kanal D ve Kanal T televizyonlarında programlar hazırlayıp sundu.
Basın Danışmanlığı ve Seçim Danışmanlığı yaptı.
Halkla İlişkiler sektöründe kendi kurduğu şirketinde sosyal sorumluluk projeleri üretti,
uluslararası organizasyonlar düzenledi.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde ikinci eğitimini yapmaktadır.
Ötüken yayınlarından piyasaya çıkan “Bir Başka Kırmızı” adlı kitabı, yayın alanındaki ilk
denemesidir. Bunu “Milli Mücadelemizin İsimsiz Kahramanlarından Arifzade Şahap
Azmi” ve editörlüğünü üstlendiği “Obalar Müfrezesi Komutanı Şeyh Cemil Nardalı” adlı
kitapları izlemiştir.
İstanbul’un Fethinin 570. yılına denk gelen “Tarihi Miras İstanbul” adlı eseri İstanbul
Ticaret Odası yayınları arasına Cumhuriyetimizin 100. yılında prestij kitap olarak katılmıştır.
Serbest gazeteci olarak iletişim sektöründe ve sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarını
sürdürmektedir. İki çocuk annesidir.

Fatma Melike KARAASLAN
Seçim ve Hukuk İşleri
Genel Başkan Yardımcısı
Ağrı'da 1992 yılında doğdu. 2009 yılında Ankara Gazi Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra bir süre Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği eğitim aldı. Buradaki eğitimini yarıda bırakarak, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 2019 yılında bitirdi. İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca bilmektedir.
Bir hukuk bürosu’nda 2018 yılında stajyer avukat olarak çalışmaya başladı. Eğitimini ve baro stajını tamamladıktan sonra çalışmaya hayatına serbest avukat olarak devam etmektedir.
Bir siyasi partinin çeşitli merkez organlarında görev yaptıktan sonra kutlu kadroya katıldı.

Ümit YALIM
Güvenlik politikaları
Genel Başkan Yardımcısı
Ümit YALIM, 1959 yılında Malatya / Yeşilyurt’ta doğdu.
1976 Yılında Kuleli Askeri Lisesi’nden, 1980 yılında Kara Harp Okulu İnşaat Mühendisliği Bölümünden, 1990 yılında Kara Harp Akademisi’nden, 1996 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi’nden mezun oldu.
1997 Yılında İngiltere / Londra’da bulunan Savunma Lisan Okulu (Defence School of Languages)’nda İngilizce eğitimi aldı.
Piyade Subayı olarak, Komando ve Hava İndirme birliklerinde Takım ve Bölük Komutanı olarak,
Kurmay Subay olarak, İç Güvenlik Tabur Komutanı, Tugay, Tümen ve Ordu Komutanlığı Karargahları ile Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı ve Milli Savunma Bakanlığı’nda Karargâh Subayı olarak görev yaptı.
2000 Yılında Bosna Hersek / Saraybosna’da konuşlu SFOR / NATO Karargâhı’nda Karargâh Subayı olarak,
2001-2003 Yılları arasında Ürdün / Amman’da Askeri Ataşe olarak,
2003-2005 Yılları arasında Kara Kuvvetleri Lisan Okulu Komutanı olarak görev yaptı.
2006-2009 Yılları arasında Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı’nda; Harbe Hazırlık ve Harekât İhtiyaçları Şube Müdürü, Silahlı Kuvvetler Komuta ve Harekât Merkezi Amiri, Ortadoğu ve Afrika Şube Müdürü olarak görev yaptı.
2009-2010 Yılları arasında Milli Savunma Bakanlığı Genel Sekreteri olarak görev yaptı ve 2010 yılında emekliye ayrıldı. Siyaset Bilimi alanında doktora çalışması yapan Ümit YALIM’ın yazı, makale ve söyleşileri değişik dergi ve gazetelerde yayımlanmaktadır.

Şule TUNTAŞ
Çevre Şehircilik ve Yerel Yönetimler
Genel Başkan Yardımcısı
05-08-1968 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ankara’da yaptı. Üniversite eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘nde (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünü Şehir Plancısı olarak tamamladı. 1996 yılında eşi ile birlikte S&M Mimarlık, Planlama şirketini kurdu.
Üniversitelerin düzenlediği çalışmalar kapsamında tarihi Kentler Birliği Üyeleri ile Avrupa Birliği ülkelerinde inceleme ve araştırmalarda bulundu. Aydın’ın birçok ilçe belediyesine şehir plancılığı konusunda danışmanlık ve planlama işleri yaptı. ADÜ Sosyoloji Bölümü öğrencileri ile birlikte 'Eğitimde Başarı Projesi' araştırması ve uygulaması, Organize Tarım Bölgesi, Jeotermal Isıtma Sera Projesi, Söke Kentsel Dönüşüm Projesi, Söke'de İlk ve Orta eğitim okullarında İmece Usulü Fiziki altyapı çalışmaları düzeltilmesi ve Büyükşehir oluşumunda köy ve beldelerin eğitim, sosyal hayat ve tarımda ürün çeşitliliği çalışmalarında aktif görev aldı.
Aktif bir siyasi yaşamın içinde de olan TUNTAŞ, siyasette Söke Belediye Meclis Üyeliği olmak üzere değişik kademelerde görev yaptı. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Söke İlçe Kurucu Başkanı olarak atandı. İYİ Parti GİK üyesi olarak görev aldı. Partiden 2019 istifa ederek siyasal yaşamına Sözümüz Var Hareketi’nde devam etti.
Bir çok dernekte kurucu veya üye olan TUNTAŞ; Söke İmam Hatip Lisesi Öğrenci velisi, Atatürk Düşünce Derneği üyesi , Türk Kadınlar Birliği üyesi , KEGEV Vakıfı Yönetim Kurulu üyesi , Söke Şehir Tiyatrosu Onursal Üyesi , Söke Şairler ve Yazarlar Derneği Onursal Üyesidir. Kutlu Parti kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısıdır.
Çok iyi derecede İngilizce bilen TUNTAŞ biri kız biri erkek iki çocuk sahibidir.

Hasan YAMAN
Sağlık ve Sosyal Güvenlik Politikaları
Genel Başkan Yardımcısı
1962 Adana doğumludur.İlkokul,ortaokul ve Lise eğitimini Adana’da tamamlamış olup sonrasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesinde eğitimine devam ederek 1987 yılında Dişhekimi olarak mezun olmuştur.1987 yılından bugüne kadar Adana Seyhan’da kendi muayenehanesinde Serbest Dişhekimi olarak çalışmaktadır.
1988/1989 yılları arasında 201. Dönem Yedeksubay olarak Vatani görevini Kütahya 1/9 Jandarma Er Eğitim Taburunda Teğmen olarak tamamlamıştır.
Adana Dişhekimleri Odası Denetleme,Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanvekilliği görevinden sonra 3 dönem Adana Dişhekimleri Odası Başkanlığı yapmıştır.(Adana-Osmaniye)
Türk Dişhekimleri Birliği(TDB) de görev yapmış olup 17/1.dönem TDB Genel Saymanlığı
17/2.dönem TDB MYK Üyesi
18. Dönem TDB Genel Başkanvekilliği yapmıştır.
TDB nin birçok komisyonunda Üye ve Komisyon sorumlusu olarak görev almış,17/2 ve 18. Dönem Sağlık Turizmi Komisyonunun sorumlu MYK Üyesi olarak çalışmıştır.18. Dönem de yapılan TDB Sağlık Turizmi Çalıştayında Çalıştaya Başkanlık yapmıştır.
MHP de 1999 seçimlerinde Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adaylığı,1999-2004 arası MHP Seyhan Yönetim Kurulu Üyeliği 2004-2007 arasında 2 dönem Seyhan ilçe Başkanlığı yapmıştır.
2007 yılında 23. Dönem Adana MV adayı olmuştur.
Kutlu Parti Kurucusu olup Sağlık ve Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkanyardımcısıdır.
Evli ve iki çocuk babasıdır

Baybora Cihan KAHVECİ
Ekonomi ve Kalkınma Politikaları
Genel Başkan Yardımcısı
3 Temmuz 1983 İstanbul, Kadıköy’de doğdu.
İlk ve Orta Öğrenimini İstanbul’da tamamladı.
Lisans öğrenimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesinde tamamladıktan sonra Yüksek Lisans eğitimine devam ederek Finans ve Bankacılık alanında Yüksek Lisans yaptıktan sonra ikinci Yüksek Lisansını da Pazarlama Yönetimi alanlarında tamamladı. (MFIN+ MBA)
2004 Yılında özel sektörde çalışmaya başlayan Kahveci, Medya ve Dış Ticaret (ihracat) alanlarında tecrübe edinmiş, finansal denetim yapmıştır. 2010 Yılından beri aktif siyaset görevlerinde yer alan Kahveci, Türkiye Organ Nakli Vakfı ve Adnan Kahveci Vakfındaki gönüllü hizmetlerini sürdürmektedir.
Şu an bir kurumda uzman olarak çalışan Kahveci İleri derece İngilizce, Almanca ve İspanyolca Dillerini bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Hüseyin AVCI
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler
Genel Başkan Yardımcısı
Gaziantep’te 1955 yılında dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. İstanbul Üniversitesi Organizasyon ve İşletme Bölümünde Doktorasını yaptı.
Çeşitli bakanlıklarda ve kamu kuruluşlarında Bakanlık Müşaviri, Daire Başkanı ve üst düzey yönetici olarak görev aldı.
Çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders verdi. Halen birçok sivil toplum kuruluşunun yöneticisi ve genel başkanıdır.
Evli ve dört çocuk babasıdır.

Hikmet YILMAZ
Genel Muhasip
1961 Akçaabat/TRABZON da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da yaparak Trabzon Lisesinden 1979 da mezun olarak tamamladı. 1983 de K.T.Ü. İktisadi ve İd.Bil.Fak. İşletme Lisans, 2000 yılında Gazi Ünv. Sos.Bil.Ens. Muhasebe- Finansman Lisansüstü mezunudur.
1984 de, Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu (Şimdi Sayıştay) Denetçi yardımcılığı sınavını kazanarak başladığı memuriyetinde Denetçi, Başdenetçisi (1985-2000) görevinde bulundu. Bu görevi sırasında, TCDD Gen. Müd. ve bağlı şirketleri ile PTT Genel Müd. (1985-1990), Etibank Genel Müdürlüğü ve Müesseseleri (1990-92), Seka Gen. Müd. Ve Müesseseleri (1993-95), Toplu Konut İd. Ve Kamu Ortaklığı İd. (Özelleştirme İdaresi) (1996-2000) denetimlerinde görev yaptı.
57.Koalisyon Hükümeti döneminde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Teşkilatlandırma Genel Müdürü (2000- 2002) görevi yanısıra TARİŞ, Fiskobirlik Denetim Kurulu Üyesi (2000-2002), Tarımda Yeniden
Yapılandırma ve Destekleme Kurulu Üyesi (2000-2002) ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı APK Kurul Başkanı (2002- 2005) görevlerini yaptı.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşaviri (Mayıs2005-Şubat 2015) iken Mart 2015 de fiilen çalışabilmek için kendi isteği ile emekli oldu.
Mesleki olarak Yeminli Mali Müşavir (1996), Bağımsız Denetçi (2013) yetki ve belgesi sahibi olup Kasım 2015 den itibaren Yeminli Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetçi olarak mesleki faaliyet yapmaktadır. Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası Denetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiş olup bu görevi sürdürmektedir.
Başta mahalli gazeteler olmak üzere çeşitli Gazete ve dergilerde yayımlanmış yazıların ve “Türkiye’nin Ateşten Gömlekleri” isimli kitabın (1998) yazarıdır.
Eylül 1980 tarihine kadar Trabzon BÜD, Ülkücü Gençlik Derneği (1978-80), 1986 dan itibaren KTÜ
Mezunları Vakfı üyesi, 2006 yılından itibaren Değerler ve Projeler Derneği Başkanı, 2001 yılından itibaren Ankara Akçaabat Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu ve halen Denetçisi, Ankara Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi gibi STK larda görev yapmaktadır.
Türkiye Eskrim Federasyonu’nda 2007-215 aralığında iki dönem Denetim Kurulu Başkanlığına seçilip
görev yapmıştır.
Trabzon’dan 1999, 2002, 2015 Genel Seçimlerinde MHP Milletvekili Adayı gösterildi. Kutlu Partinin
Kurucusu oldu ve halen Genel Muhasip olup Başkanlık Divanı Üyesidir.
İngilizce bilir (orta). Evli ve iki çocuk babasıdır.

Hasan Ali ERDEM
Eğitim,Ar-Ge, Ölçme ve Deeğerlendirme
Genel Başkan Yardımcısı
Doğum Sivas 1962
ÇALIŞMA HAYATI…………………………………………………………………………..
2015-2017 Ekonomi Bakanlığı Uzman
2011-2015 T.C. Kahire Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri
2000-2011 Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Ekonomi Bakanlığı Uzman
1997-2000 T.C. Pretoria Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri
1996-1997 Dış Ticaret Müsteşarlığı Daire Başkanı
1992-1996 Dış Ticaret Müsteşarlığı Şube Müdürü
1988-1992 T.C.Abu Dhabi,Kuveyt,Bahreyn Büyükelçilikleri ticaret müşavir yrd.
1985-1988 Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı Uzman Yardımcısı
1983-1984 2.Zırhlı Tugay-İstanbul Asteğmen
1983- Ticaret Bakanlığı Raportör Yardımcısı
EĞİTİM………………………………………………………………………………………….
1978-1982 Gazi Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü-1982
1975-1978 Sivas Lisesi
1972-1975 Atatürk Ortaokulu-Sivas
1967-1972 Kabakçevliği, Recep Handan ve Namık Kemal İlk Okulları-Sivas

İrfan Çep
GENEL SEKRETER
1956 yılında Rize/Fındıklı Sümer Köyü’nde doğdu.
Hazara İlkokulu’nu(1968), Ardeşen Ortaokulu’nu(1971) ve bölge birincisi olarak kazandığı ‘parasız yatılı’ Tokat Öğretmen Lisesi’ni(1975) bitirdi.
Aynı yıl kazandığı AİTİA İşletme(gece) Bölümü ve 1983 yılında kaydolduğu ÇÜ Müh.Mim. Fakültesi Jeoloji Mühendisliği’ni 1987 yılında bitirip 1988 yılında ‘askerlik görevini’ İzmir-Narlıdere İstihkâm Okulu’nda tamamladı.
Orta düzeyde Fransızca, iyi düzeyde(Üniversite şampiyonu) satranç bilmektedir.
Çalışma hayatına ilkokulda çobanlıkla başlayan ÇEP, 1975-76 Karlıova Serpmekaya Köyü’nde sınıf öğretmeni, 1977-80 arası TTRM Adana Bölge Müdürlüğü’nde uzman yardımcısı olarak ‘kamulaştırma, toplulaştırma ve tapu/toprak dağıtımı’ üzerine çalıştı. 1980-83 arasını Mamak cezaevinde geçiren ÇEP, 1988’e kadar Adana’da öğrencilik yanında manavlık, 1989-93 yılları arasında, Ankara’da, dönemin KİT’lerinden GİMA T.A.Ş’de çok katlı mağaza yöneticiliği, 1993-99 arası, TBMM’de milletvekili danışmanlığı, araştırma şirketi yöneticiliği ve 1986-96 yıllarında sırasıyla Yeni Düşünce temsilciliği, Yeni Hafta Gazetesi idareciliği ve yazarlığı ardından, 6 yıl yaşayan günlük Gündüz Gazetesi’nin ‘kuruculuğu, yöneticiliği ve yazarlığını’ yaptı.
Değişik partilerin ilçe, il ve merkez yöneticiliği de yapan ÇEP genel başkan yardımcısı sıfatıyla çoğunlukla ilk kuruluş işlemleri, seçim iş ve işlemleri, YSK temsilciliği, Ar-Ge çalışmaları gibi sorumlulukları üstlendi.
Edebi sanatlara ilgisiyle de bilinen ÇEP’in ‘Kocaçoban’ mahlasıyla yazdığı, ağırlıkla siyasi hiciv tarzında, yayınlanmış ve yayınlanmamış çok sayıda şiiri bulunmaktadır.